1873 poze   27896 vizite

IMPORTANT

Cercetări recente au dovedit că laptele unor iepuri modificaţi genetic poate fi folosit ca tratament în bolile cardiovasculare. Fermieri olandezi intenţionează să înceapă comercializarea iepurilor respectivi, dar aşteaptă să primească acordul de la autorităţile europene din domeniu, confirmă Top News.iepuri modificati genetic

Firma care derulează proiectul susţine că în genomul iepurilor respectivi se găseşte o genă transplantată de la om care produce o proteină specială, denumită inhibitor C1.

Un tratament care să aibă la bază acestă proteină poate fi folosit pentru bolnavii de angioedem ereditar. Boala este cauzată de defectul genetic al C1-inhibitor esterazei.

Fiecare litru din laptele iepurilor modificaţi genetic va conţine 12 grame de C1 uman.

Laptele iepurilor modificaţi genetic ar putea preveni atacurile cardiovasculare, respingerea transplanturilor, dar şi deteriorarea ţesuturilor în cazul pacienţilor care au suferit accidente cerebrale.

Un iepure va putea produce în medie în jur de 120 ml de lapte zilnic. Apoi experţii vor extrage proteina în laboratoare speciale.

Laptele de iepure ar putea ajunge în farmaciile din Marea Britanie spre sfârşitul acestui an, dacă va primi aprobarea din partea instituţiilor specializate.Albumul selectat contine subalbume care pot fi accesate din lista de albume din partea stanga.Comentarii album • 5
niku91 24 ianuarie 2012  
frumos
Raportează
ClubIepuriGalati 9 iulie 2011  
Crescători din România...spuneți-vă părerea despre această problemă, exprimați-vă liber optiunea, da-ți sugestii conducătorilor acestor foruri ale crescătorilor de porumbei, iepuri și găini!
La Balaton în Ungaria, Forul European propune unificarea celor două formațiuni conducătoare ! Credeți că e posibil?
Ce ne împiedică să avem o singură Asociatie Națională reprezentativă în Europa care să reunească toți crescătorii ? Să avem un singur Campionat Național? Să avem mai multe expoziții într-un an competitiv:?
Să fim uniți ca niște români adevărați !?!
Ce spuneți credeți că se poate? Doriți așa ceva ?
Vă rugăm răspundeți pe pagina noastră la albumul Unificare uniune federație !
Raportează
koolboy 2 iulie 2010  
de iepuri verzi ati auzit .....inaita sa ramanaa gestanta o iepuroaica li se injecteaza in embrioni o gena substrasa de la meduzze apoi cand se nasc puisorii dak stingi lumina ei sunt fosforescenti.
Raportează
vasy42 27 iunie 2010  
ba fain daca vezi comentari dam si mie unu ca vreu sa te am la comentari
Raportează
Orasteanu 16 mai 2010  
Nu ar fi mai bine sa ne modificam genetic pe noi...ca sa rezolvam problema...
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.